Estrada

Aleksandra Prijović izjavom šokirala javnost: “Nije mi bilo teško da budem druga”

Aleksandra Prijović u ulozi ljubavnice našla se isključivo za potrebe snimanja spota.

Aleksandra Prijović- Instagram

Njena nova pesma “Legitimno” napravila je veliki uspjeh i već nedeljama je prva na svim listama, a za nju je na neki način predstavljala poseban izazov. Naime, u spotu se našla u ulozi ljubavnice, a u intervjuu koji je nedavno dala otkrila je i kako se snašla u toj ulozi.

– S obzirom da sam već glumila u seriji, nije mi bilo teško da odglumim i u spotu – otkrila je Aleksandra Prijović koja se u ulozi ljubavnice našla prvi put.

S obzirom da je Aleksandra javnosti poznata kao smjerna, izuzetno skromna, a uz sve to posvećena supruga i majka, mnogi su se iznenadili stihovima njene pjesme, koji prevaru karakterišu kao “legitimnu”. Aleksandra je i na to imala poseban komentar.

– Pjesmu svako doživi na svoj način – rekla je kroz osmijeh za “Srbija danas”.

– Jako sam vjerovala u tu pesmu. Da nisam, ne bih je snimila, ipak ovoliki uspjeh nisam očekivala i zbog toga mi je posebno drago – prokomentarisala je pjevačica i uspjeh koji je ostvarila.

Kada su uloge koje svakodnevno mijenja u pitanju, Aleksandra je prihvatila kompliment da je jednog dana “se*s bomba”, a drugog dama, a sa osmijehom je dodala da je trećeg dana majka u trenerci i opuštenom izdanju.

Kada je, sa druge strane, u pitanju njen privatni život, svojim najvažnijim muškarcima u životu, Filipu i Aleksandru, ona je prva i jedina žena, u čemu iz dana u dan sve više uživa, prenosi “Hellomagazin


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh