Estrada

Haos: Darko Lazić napao Marinu na ulici

Prije nedjelju dana, dok je još bilo sunčano, Darko Lazić i njegova vjerenica Marina izveli su sina Alekseja u šetnju, međutim, umjesto da uživaju, izbila je žestoka svađa!

Marina i Darko Lazić - Instagram

Čak je Darko nasrnuo na vjerenicu, pa je jedna od prolaznica htjela da pozove policiju, ali je Marina spriječila!

– Šetali su sa sinom i kad su prolazili pored prodavnice igračaka, mali je htio neki bager. Naravno, Darko je odmah krenuo da kupi igračku sinu, ali je tada Marina dreknula: Ne može! Puna nam je kuća igračaka! Ne može da dobije sve što hoće, neću da mi dijete bude razmaženo! Ima sve, znaš li ti koliko je gladne djece – prepričava za “Scandal” izvor sa lica mjesta i dodaje:

– Darko je na to poludio, pa joj je odbrusio: Ma nema ti meni da prigovaraš oko djeteta! Šta urlaš na ulici, gleda nas narod! Ima da mu kupim ako hoću! Baš želim i ja da Aleksej ima ovaj bager – prepričava izvor sa lica mjesta i nastavlja:

– U svom tom urlanju, Darko je onako ovlaš uhvatio Marinu za ruku i to je djelovalo kao da je grub, pa se jedna prolaznica umiješala i rekla da će zvati policiju, ali je Marina odmah skočila i objasnila da nema potrebe jer je sve obična rasprava, te da oni tako inače funkcionišu. Naravno, Darko je na kraju kupio ne samo bager, nego pun gepek igračaka za malog, a Marina nije imala kud, pa je i ona sebe počastila novom garderobom – završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh