Estrada

Emily Ratajkowski je trudna: Nećemo znati spol djeteta dok ne napuni 18. godina

EMILY Ratajkowski je trudna.

Emily Ratajkowski - Instagram

Manekenka je za Vogue potvrdila da će postati majka i progovorila o svojim stavovima o majčinstvu.

“Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju”, rekla je manekenka.

“Moj muž voli reći da smo trudni. Kažem mu da, iako je slatko, to nije u potpunosti istina. Negodujem što je DNK cijele njegove obitelji u meni, ali što moj DNK nije u njemu. Kažem mu da je to nepravedno i oboje se nasmijemo. To je neka vrsta šale, ali baš poput primjedbe na spol našeg djeteta, iza toga stoji istina. Trudnoća je urođeno usamljena; to je nešto što žena radi sama, u svom tijelu, bez obzira na okolnosti”, zaključila je Emily.

Kaže da je Instagram znao da je ona trudna prije nego što je rekla bliskim prijateljima i roditeljima

“Jedne večeri sam prihvatila algoritam i gledala videa budućih roditelja na zabavama gdje su otkrivali spol. Osjećala sam se tako neugodno gledajući nešto tako privatno”, kazala je prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh