Estrada

Đorđe David obojio cijelo lice, a zbog nesvakidašnjeg izgleda svi pogledi su bili upereni u njega

Muzičar je iznenadio sve kada se pojavio u neobičnom izdanju

Đorđe David - Instagram

Nakon nekoliko dana pauze snimanja emisije Zvezde Granda, Đorđe David se danas, u ponedeljak 26. oktobra, pojavio u nesvakidašnjem izdanju i sve oči bile su uperene u njega.

Iako smo navikli da članovi žirija pomenutog muzčkog tamičenja, posebno Đorđe i Jelena Karleuša eksperimentišu sa svojim izgledom, muzičar je ovog puta svojom pojavom iznenadio sve.

Naime, celo Davidovo lice bilo je obojeno, pa su pojedini šaljivo prokomentarisali da je imao više šminke na licu nego sve dame u žiriju “Zvezda Granda”.

Lice mu je bilo obojeno u belu boju, jedna obrva naglašena je crnom bojom, kao i predeo tik oko oka, dok je na drugom oku imao znak “karo”.

Muzičar je obojio lice, baš kao što to rade članovi kultne rok grupe “Kiss”, kojima je isti princip, samo sa zvezdom, zaštitni znak po kojem su pored svoje muzike prepoznatljivi, prenosi telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh