Estrada

Luna i Marko odredili termin vjenčanja, ona upravo objavila: Buduća majka presretna; kad je svadba

Luna Đogani danas je gost u emisiji “Premijera” na televiziji Pink. Ona je otvoreno govorila o trudnoći, sada je petoj sedmici, a kako kaže, svi se nadaju dječaku.

Luna Đogani i Marko Miljković - Alo.rs

Svi su ubijeđeni da je dječak, ne znam zašto. Moja majka Anabela je sigurna da je muško. Ja nemam nikakav osjećaj, još je rano – započela je priču ona i otkrila kada su planirali vjenčanje, s obzirom da su se nedavno vjerili.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The eyes, they never lie?

Objavu dijeli Luna Djo (@luna_djogani)

Planirali smo svadbu na proleće sljedeće godine. Sada još uvije ništa ne znamo. Ovo je dosta stvari poremetilo. Sada nam je beba prioritet. Htjela sam da nastavim sa muzičkom karijerom, da snimim pjesmu i spot, ali vidjet ćemo, možda to ipak ostane za poslije porođaja, kao povratak i novopečena mama – ispričala je Lunči, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh