Estrada

Đani hoće da mu se kćerka uda za sina Dragane Mirković: Kad vidite kakav je frajer sin pjevačice biće vam sve jasno

Posebnu pažnju privukao je komentar folk zvijezde Dragene Mirković ispod Đanijeve fotografije sa kćerkom Sofijom, ali još više njegov odgovor.

Radiša Trajković Đani - Kurir.rs

Folk pjevač Radiša Trajković Đani juče je oženio starijeg sina Miloša, koji je sklopio brak sa izabranicom Ninom, a folker je izgleda, riješio da udomi i kćerku, i to dobro – tako što će da je uda za sina koleginice Dragane Mirković, prenosi “Novi“.

Kako je zbog situacije sa koronavirusom Miloševo svadbeno veselje upriličeno u njaužem krugu porodice, brojne kolege i prijatelji čestitali su Trajkoviću putem društvenih mreža, gdje su komentarisali slike i ostale objave

Posebnu pažnju privukao je komentar folk zvijezde Dragene Mirković ispod Đanijeve fotografije sa kćerkom Sofijom, ali još više njegov odgovor.

Naime, koleginica je Đaniju poručila da mu je kćerka prava ljepotica, a on je to iskoristio kao priliku da provodadžiše i ponudi Mirkovićevoj da postanu prijatelj i prija.

Prelijepa – napisala je Gaga ispod fotke na kojoj je Sofija zagrljena sa tatom, uz emotikone kojima im šalje ljubav.

Uvijek spreman na šalu, folker je u svom maniru odgovorio:

Mogli bismo prijatelji da budemo!

Da li će se izroditi nova porodična veza na našoj estradi, ostaje da vidimo. Inače, Dragana Mirković se trudi da djecu skloni daleko od očiju javnosti, a ovo su neke od rijetkih slika njenog nasljenika Marka Bijelića:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tatina ćerka❤️

Objavu dijeli Djani (@djanimusic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sin Dragane Mirković

Objavu dijeli Srb VIP (@srbija.v.i.p)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh