Estrada

RADILA SAM NA PIJACI SA OCEM, BIO JE PONOSAN! Rada otkrila kako je nekad ZARAĐIVALA, ove detalje iz njenog života niko nije znao!

Pjevačica Rada Manojlović otkako je došla na muzičku scenu, nikada se nije ustručavala da kaže da je sa sela i da zna da radi sve poslove.

Rada Manojlović - Kurir.rs

Ona je odrasla u selu Četereže gde je živjela sa ocem i sestrom, a sada je ispričala da je tokom odrastanja radila i na pijaci.

“Jedva sam čekala pijačni dan jer je za mene bio veliki doživljaj kada me tada povede sa sobom. Najbolji pazar je imao kada smo sestra i ja išle i stajale pored njega. Dolazili su seoski momčići koji su kupovali od njega i ono što im ne treba. Lijepo smo zarađivali tada, a tata je bio ponosan na kćerke. On je čak i lijepio moje postere na kombi iz kog je prodavao kada sam se takmičila u “Zvezdama Granda”. Bio je glavna faca na pijaci”, iskreno je ispričala pjevačica, piše Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh