Estrada

BILO JE GEPEKOVANJA I PREBIJANJA: Aca Lukas otkrio da je UZIMAO novac od ZELENAŠA zbog KOCKE

“Meni se dešavalo i da sam kasnio sa plaćanjem…”

Aca Lukas - Kurir.rs

Pjevač Dragiša Mitić Gile izvršio je samoubistvo 15. oktobra u rodnom mestu Knićanin, kod Titela, navodno zbog navodnih dugova zelenašima koje nije imao od čega da plati.

Folk zvijezda Aca Lukas govorio je o ovoj temi i otkrio da je zbog kocke uzimao novac od kamataša i da se dešavalo da je kasnio sa plaćanjem duga.

– Jedina razlika između zelenaša i banki je kamata. Zakonski ti ljudi koji daju pare na kamatu na crno, izbegavaju porez, nisu legalni i tako se obogaćuju. Takođe, devedesetih najveći problem je bio naplata dugova tih ljudi. Ja nisam imao tih problema, jer sam imao odakle da vratim kada sam uzimao. Gile je očigledno imao psihički teror – rekao je Lukas.

Lukasa su pitali da li je razmišljao kada je uzimao novac od zelenaša i da li se predomišljao na to.

– Zakon je sada takav, da su te brutalne naplate iskorenjene. Pre dobiješ kredit u banci nego kod zelenaša, jer su njihovi uslovi takvi oni daju onim za koga znaju da će vratiti te pare. Devedesetih je bilo gepekovanja i prebijanja i svega. Svako uzima na rizik. Meni se dešavalo i da sam kasnio sa plaćanjem, naravno, a imao sam slučajeva i da mi smanje dug, a ne povećavaju – zaključio je Vuksanović u programu “Novo Jutro”, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh