Estrada

Kija Kockar otkrila šta zamjera mami Nadici, pa poručila: “Jedva čekam da joj neko baš stane na žulj”

Pobjednica “Zadruge 1”, i pjevačica Kija Kockar prokomentarisala je učešće svoje majke u četvrtoj sezoni pomenutog rijalitija.

Kristina Kija Kockar - Kurir.rs

U jutarnjem programu na “Pink” televiziji, Kija je pričala o svojoj mami Nadici Zeljković i otkrila do sada nepoznate detalje.

Vidim da je mnogi vole. Ona je žena iz naroda i ima zaista veliku podršku. Nadica nije žena koja se svađa, ali ja jedva čekam da joj neko baš stane na žulj. To neće biti dobro i neće biti dobro kad ona pukne. Dešavalo mi se da sa nekim ljudima pričam o Zadruzi i da mi oni objašnjavaju da u ovoj sezoni ima jedna žena mala, baš slatka i nastane opšte iznenađenje kada im kažem da mi je to mama – rekla je Kija.

Kockareva nije imala puno da zamjeri Nadici, osim što je rekla da mnogo jede i da se ugojila, što će joj reći kada se čuje sa njom i preporučiti joj da trenira sa Kristijanom Golubovićem, što on čini svaki dan, prenosi “Republika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh