Estrada

Ljupka Stević razbila auto još jednom muškarcu, skroz ga uništila: Cijeli region bruji o novom skandalu, još da čujete o kome se radi

Još se nije stišala bura nakon skandala kada je pukovniku Dragiši Simiću razlupala automobile zbog saznanja da joj je bio nevjeran, sada se još jedan muškarac našao na njenoj meti.

Ljupka Stević - Telegraf.rs

Naime, Ljupka Stević sad je uništila kola bosanskom umjetniku i nekadašnjem pobjedniku rijalitija Farma Sulejmanu Memi Haljevcu.

Sve se desilo kada je snimala emisiju sa njim u kojoj je ona vozila i slupala ih.

Ne kaže džaba čovjek, kada te neće, onda te neće. Ponudila sam se da vozim, pa sam čovjeku uništila auto. Niko nije povrijeđen jer sam vozila tri na sat, ali je desetoro ljudi došlo da izbavi auto, ja ne znam, majke mi, šta se desilo”, rekla je Ljupka u videu na Instagram storiju.

Pjevačicu bi očigledno neko vrijeme trebalo udaljiti od automobila, posebno onih koji su u vlasništvu muškaraca. Za svaki slučaj ne treba rizikovati, piše “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh