Estrada

Ovako nešto sigurno još niste čuli – Meghan Markle zapanjila Britance time kako naziva Harryjevu porodicu

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je upotrebila, najblaže rečeno, neočekivanu riječ kada je govorila o britanskoj kraljevskoj porodici.

No image - Haber.ba

Zbog pandemije virusa korona, supruga princa Harija Megan Markl putem video-poziva je učestvovala na sastanku o najmoćnijim ženama nove generacije, a tom prilikom sve je iznenadila načinom na koji je govorila o britanskoj kraljevskoj porodici.

Ona je, naime, dok je pričala o tome kako više ne koristi Instagram objasnila da nije, sada deaktivirani, nalog Sussex Royal na ovoj društvenoj mreži vodila lično. Ovaj profil otvoren je nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili da se odreknu pozicija “viših” članova kraljevske porodice, a prikupio je čak 10 miliona pratilaca. Međutim, poslije nekoliko mjeseci kraljica Elizabeta II je Hariju i Megan zabranila da koriste Royal Sussex kao brend, zbog čega je profil ugašen.

— Imali smo nalog na Instagramu preko Institucije i naše kancelarije u Britaniji. Ali nismo mi upravljali njim već cijeli tim — rekla je Megan.

Mnogima je zaparala uši riječ “institucija”, koju je Marklova upotrebila govoreći o kraljevskoj porodici.

Prije nego što se Megan udala za Harija, spekulisalo se da je svoje profile na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru obrisala po nalogu Harijeve porodice, ali ona je sada istakla da je to bila njena odluka.

— Donijela sam ličnu odluku da nemam naloge, tako da ne znam šta se tamo dešava i to mi je, na više načina, korisno — zaključila je i dodala da je zabrinuta zbog toga koliko su ljudi danas opsjednuti društvenim mrežama, prenosi “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh