Estrada

Ovog muškarca je Nataša Bekvalac ljubila u usta – Mlađi je od pjevačice 11 godina, a evo odakle se znaju

Pjevačica Nataša Bekvalac prije dvije večeri napravila je pravu pometnju na rođendanu prijatelja kada ga je, ponesena dobrom atmosferom, poljubila u usta.

Nataša Bekvalac - Screenshot

Snimak se brzo proširio internetom, a od tada se svi pitaju ko je momak kog je Bekvalčeva častila rođendan sočnim poljupcem.

Riječ je, naime, o producentu i voditelju Ljubomiru Dorontiću (29), sa kojim se Nataša (40) druži dugi niz godina.

Ljubomir kao producent radi na organizaciji mnogih događaja, poput predstava i koncerata, te je na taj način stekao prijateljstva sa mnogim javnim ličnostima među kojima je i Nataša, piše “Blic“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Da mi je neko taj dan rekao, da će mi vožnja jednom od omiljenih ulica u Dubrovniku, dok pevam MESTO ZA DVOJE, biti “poslednja”, ne bih mogao ni da zamislim. ⠀ Logično tome, ova slika bi sada trebala da ima opis “POSLEDNJI KRUG U MONCI” po mom omiljenom domaćem filmu. Al’ nekako ne ide, jer tog dana, prvi put na svoju sreću, nisam pevao ODLAZIM A VOLIM TE, NE KRIVI ME. ⠀ Bilo kako bilo, poenta je da neke stvari treba da ostanu tamo u nekom mraku, gde im je i mesto. Krugova će biti još, dok je farova i benzina, da nikada više ne ostanemo zaglavljeni u tom (emotivnom) mraku, jer kad ti unutrašnjost isijava ne dozvoli da ti je iko ugasi, i da ostaneš na rezervi pa trenutno staneš, bitno ti je svetlo, da te prepoznaju u mraku.

Objavu dijeli Ljubomir Dorontić (@cokabroz)

Video možete pogledati OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh