Estrada

POTRESNO, SAHRANA BORE DRLJAČE: Era Ojdanić plače nad sandukom, pokušavaju da ga odvoje: “Ode mi brat, kao da nas je ista majka rodila”

Bora Drljača će biti sahranjen danas, a na Novom bežanijsko groblju došli su njegova porodica, prijatelji i kolege da ga isprate na večni počinak. Bolno je tužno.

Era Ojdanić - Blic

Bora Drljača je imao posebno mjesto u srcu svih, a njegovu smrt teško je podnio najbolji prijatelj Era Ojdanić.

On u kapeli nije mogao da suzdrži suze, sve vrijeme je jecao i nisu mogli da ga odvoje od sanduka u kojem će biti sahranjen njegov drug.

– Ode mi najbolji drug, moj brat, kolega, joj Bože – kukao je Era Ojdanić i neutješno jecao:

Kao da nas je jedna majka rodila, svi me zovu da im izjave saučešće.

On je donio vjenac na kome je ispisana poruka “Poslednji pozdrav kolegi i prijatelju”.

U skladu sa epidemiološkim mjerama u kapelu ulazi ograničen broj ljudi, gde sin Bore Drljače Vladimir u suzama prima saučešća, piše “Blic“.

Bora Drljača je rođen 29. avgusta 1941. godine u selu Donja Suvaja, u opštini Bosanska Krupa. Bora je bio jedan od najpopularnijih pjevača u Jugoslaviji. Stekao je status Istaknuti umjetnik i dobio je nagradu za životno djelo. Snimio je preko 50 nosača zvuka na kojima se nalazi oko 400 pesama. Prodao je preko pet miliona ploča i kaseta. Nastupao je po cijelom svijetu, a najviše u Americi, Kanadi, Australiji i zapadnoj Evropi, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh