Estrada

“I dalje si moj idol, tata” – Sinan Sakić bi danas napunio 64 godine, a njegova kćerka je ista on

Nasljednica čuvenog pjevača danas je posebno emotivna.

Sinan Sakić - pogled.ba

Sinan Sakić, legendarni pjevač, rođen je na današnji dan 1956. godine. Sinan, koji je poslije duge i teške bolesti preminuo 1. juna 2018., danas bi napunio 64 godine – tim povodom putem društvenih mreža oglasila se njegova kćerka Đulkica Sakić Amzić.

Sjećam se davno, kad smo imali temu iz srpskog jezika za sastav sa naslovom “Moj idol”, ja sam pisala o tebi. Davno je to bilo, tada sam još bila dijete. Ništa se od tada nije promijenilo – i dalje si moj idol, uzor, zvijezda vodilja, kako biti bolji čovjek i kako moralno postupati, kako ne gaziti ljude, ali ni dati da te gaze, kako tražiti i naći sreću u životu… Rijetki su tako veliki ljudi kao ti, tata. Kada bi svi imali djetinjstvo kakvo si ti meni dao, nijedno dijete nikada ne bi bilo tužno. Neka ti je sretan rođendan i svi dani poslije njega. Volim te – napisala je Đulkica, uz mnoštvo zajedničkih emotivnih slika koje je objavila.

Đulkica Sakić Amzić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh