Estrada

Maja se oglasila nakon batina, evo šta je Janjuš uradio kada je vidio da je modra: Otkrila strašne detalje

– Udarao me je po rukama i po licu, a kada je vidio da mi ostaju modrice i da sam modra, onda je počeo da mi čupa uši – rekla je Marinkovićeva.

Maja Marinković - Srbijadanas.com

Maja Marinković popularna učesnica rijalitija “Zadruga” već pune dvije sezone, nakon skandaloznog raskida sa ljubavnikom Markom Janjuševićem, koji je nedavno ušao u Imaginarium, posjetila je redakciju portala “Srbija danas“, gdje je do detalja ispričala kakav horor je proživljavala sa ljubomornim Janjušem, koji joj je branio da objelodani njihovu vezu, a sa druge strane pokušavao da izgladi odnose sa suprugom Enom, od koje se pred sam ulazak razveo.

Maja je ispričala kakve scene je doživljavala u iznajmljenom stanu, a da nije mogla nikome ništa da kaže, jer je krila da je uopšte u kontaktu sa njim, te se udaljila od svih, pa i od roditelja, što joj je najteže palo.

Mi smo se dosta svađali, imali smo zaista burne svađe. Ne mogu ja sada da kažem da me je on tukao, a da ja ništa nisam radila. Ja sam burnog temperamenta, ali ne može da se poredi udarac mene od 50 kilograma i njega od dva metra – rekla je Maja, a onda ispričala šta je Janjuš radio kada je vidio da joj ostaju modrice od njega.

Udarao me je po rukama i po licu, a kada je vidio da mi ostaju modrice i da sam modra, onda je počeo da mi čupa uši – rekla je Marinkovićeva.

Tražio je da mi vidi telefon, a kada mu nisam dala, uhvatio me je za kosu i povukao – nastavila je popularna rijaliti ljubavnica, koja kaže da je sve radila iz ljubavi, a da je počela da sumnja da Janjuš sve radi u dogovoru sa suprugom, radi publiciteta, te da je ona ta koja je prevarena i povrijeđena.

Cijeli Majin intervju u kojem nam je do detalja opisala situacije koje su prethodile batinama i zabranama ljubomornog ljubavnika, sa kojim je ostajala zbog kako kaže, prevelike ljubavi, pogledajte u video-intervjuu ispod teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh