Estrada

Darko Lazić smršao 70 kilograma, pa ponovo posjetio plastičara – Leži nepomično na krevetu: Marina uz njega, evo šta je uradio

Pjevač Darko Lazić nakon operacije želuca skinuo je nevjerovatnih 70 kilograma te se o njegovoj transformaciji naširoko priča i piše, a sada se odlučio i na novi potez.

Darko Lazić - Screenshot

Naime, nakon što je skinuo veliki broj kilograma to je samo po sebi, donijelo nove probleme koji se javljaju ukoliko se za kratko vrijeme drastično oslabi, riječ je o tzv. “višku kože”, zbog čega je Darko navodno posjetio estetskog hirurga.

“Darko Lazić je naglo smršao i samo je bilo pitanje dana kada će otići ponovo na operaciju. On je, nakon operacije smanjenja želuca, uklonio i višak kože koja je ostala da visi na njegovom stomaku”, ispričao je izvor blizak Laziću za “Informer“.

“Izgledalo je kao da ima palačinku koja se preliva i preko farmerica. Vjerenica Marina je stalno uz njega zbog konaca koje ima, ne dozvoljava mu da podiže ništa teško, pa ni njihovog sina Alekseja”, dodaje izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh