Estrada

Sin Viki Miljković nije mogao da hoda, a sad je proslavio 13. rođendan: Kako sad izgleda, pjevačica podijelila video

Pjevačica Viki Miljković slavi sinu Andreju 13. rođendan.

Viki Miljković - Kurir.rs

Miljkovićeva je na Instagramu podijelila dirljiv video na kojem je čestitala sinu rođendan, piše “Novi“.

“Ti si naša duša, život zvijezda vodilja. Volimo te naj, naj, najviše”, napisala je ponosna mama.

U videu koji je podijelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ređale su se fotografije njegovog odrastanja, od perioda kada je bio beba do sad, a same fotke bile su toliko emotivne.

Podsjetimo, prije nekoliko godina doživjela je pravu porodičnu dramu, kada njen sin Andrej nije mogao da stane noge. Zdravstveno stanje pjevačicinog sina se pogoršalo, imao je povišenu temperaturu, stopala su mu se zgrčila, a potkoljenice bile tvrde kao kamen, ispričala je ona.

“Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lijek. Išli smo kod ljekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač i zapomaganje kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se!”, ispričala je prije mnogo godina Viki.

Kako je navela tada, bilo joj je jasno da je riječ o mišićnom spazmu, ali nije mogla da shvati zašto se dešava u oba donja ekstremiteta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh