Estrada

Tanja Savić slomljena! Sad sinovi neće ni da čuju za nju

Kako SCANDAL,saznaje, muke Tanje Savić se samo gomilaju

Tanja Savić - Telegraf.rs

Sinovi Maksim i Đorđe više neće ni da je čuju, ni da je vide, jer ih je otac ubijedio da ih majka ne voli i da nije dobra prema njima! Čak i kada se čuje s njima na video-poziv, oni Tanju ignorišu i izbjegavaju da pričaju s njom. Samo mahnu i okrenu leđa, a to pjevačicu dodatno dotuče!

– Mučna Tanja! Od stresa i tuge počela je da jede na nervnoj bazi! Nabacila je deset kila, nije to više ona žena, ona naša ljepotica i dobrica. Ubijena je u pojam – priča izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Majka i otac su joj zabrinuti, vide da se goji i da u hrani nalazi utjehu. Majka je tjera da jede bareno povrće i meso, ali ona samo traži tijesto i kalorije, u tome je našla utjehu. Ma strašno! Ni kriva, ni dužna žena osta sama i u depresiji, a onaj Dušan se pravi tamo lud i okreće djecu protiv nje! Sramota! Jedina nada joj je advokat koji se zauzeo da riješi njen slučaj, samo je veliko pitanje kada će ta stvar uopšte da se mrdne s mrtve tačke. Plašim se da Tanja ne završi u ludnici, eto koliko je sve otišlo predaleko, a njoj su ruke vezane. Samo plače i moli Boga da joj se smiluje, piše “Scandal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh