Estrada

Ogromno imanje sa bazenom, evo gdje će Lepi Mića živjeti sa ženom i kćerkom: Iskeširao brdo para, sve pršti od luksuza

Lepi Mića poznat je kao porodičan čovjek i nerijetko u prvi plan stavlja svoju neizmjernu ljubav prema ženi i kćerki.

Lepi Mića - Screenshot

I ovoga puta riješio je da ispuni Sarinu želju, i da realizuje njenu ideju. Naime, radi se o jednoj velikoj investiciji.

Mića je obijelodanio da je sretan zbog kupovine ogromnog imanja i kuće u blizini Fruške gore.

To je raj na zemlji! Nalazi se u jednom selu u podnožju Fruške gore, radi se o ogromnom imanju i kući staroj oko 180 godina, ali je dobro očuvana. U toku je pravna faza, a cijelu tu priču sam prepustio poznatom pravniku, kako bih bio miran da će sve biti u najboljem redu. Zatim će krenuti radovi, bazen, letnjikovac i sve ostalo što je potrebno za potpuno uživanje! – rekao je Mića.

To je ideja moje kćerke, njena je priča, ja odrađujem samo neke tehničke stvari. Ali biće mjesto za zajedničko uživanje – dodao je Mića, a nije mogao da sakrije svoje zadovoljstvo zbog kupovine, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh