Estrada

Mikiju Đuričiću prijeti 5 godina zatvora zbog nasilja?! Rijaliti veteran napravio opasnu grešku, sad će reagovati tužilaštvo?

Mikiju Đuričiću navodno prijeti kazna od pet godina zatvora jer je u rijalitiju udario Vladimira Tomovića.

Miki Đuričić - Screenshot

Pošto je 2019. godine već osuđivan na godinu dana kućnog pritvora poslije navodnog prebijanja Nadežde Biljić i šamaranja Suzane Perović u “Zadruzi 2”, veteran rijalitija bi ovog puta mogao da završi navodno iza rešetaka.

Miki je već osuđivan za krivična djela sa elementima nasilja, pa će tužilaštvo reagovati i u ovom slučaju. Ostaje da se vidi da li će ga procesuirati za krivično djelo nasilničko ponašanje, za koje je zaprijećena kazna zatvora i do pet godina“, kaže advokat Gvozden Grgur i dodaje da je Đuričić prvi izazvao sukob, ali da se na snimku jasno vidi da je on dobio više udaraca u predijelu glave od Tomovića:

Može biti riječi i o krivičnom djelu lake tjelesne povrede za koje se gonjenje preuzima po privatnoj tužbi“, ističe Grgur.

Podsjetimo, Miki je samo par sati prije nasrtaja na Vladimira Tomovića priznao učesnicima rijalitija da će nagrabusiti ako se potuče u “Zadruzi”.

Ukoliko bilo koga udarim ovdje, idem pravo u zatvor! To bi bilo ponavljanje djela za koje sam bio osuđen. Ušao sam u rijaliti zbog kćerke Dunje, da joj kupim stan, moram da se uzdržim od provokacija“, pričao je pčelar iz Kupinova, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh