Estrada

Snimili su mu vilu iz zraka, niko nije imao pojma da je folker ovako bogat

Nekada popularni folker bijeg od estradnih dešavanja pronašao je u luksuznoj kući nadomak Novog Sada.

Vila Miloša Bojanića - Paparaco lov

Sve što je zaradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, folk pjevač Miloš Bojanić uložio je u opremanje luksuznih nekretnina i kupovinu skupocjenih oldtajmera, koji su mu velika strast, a budući da ga već izvjesno vrijeme nema na javnoj sceni, ekipa “Paparaco lova” krenula je u potragu za njim. Folk pjevača zatekli su na provjerenom mjestu – u luksuznom domu nadomak Novog Sada.

Uz pomoć drona kamera “Paparaco lova” uspjela je da iz ptičje perspektive zabilježi kako izgleda ova impozantna građevina u kojoj živi pjevač narodne muzike. Kao što se na prvi pogled može vidjeti, po stilu gradnje Bojanićeva kuća izdvaja se od komšijskih, a mnogi bi bili saglasni u jednom – da njegov dom izgleda kao iz bajke.

Miloš nije želio da, poput svojih komšija, na svom domu ima krov od standardnih crijepova, pa je sazidao impoznatne kupole koje privlače pažnju baš svakog ko se zatekne u blizini njegove kuće.

Od znatiželjnih pogleda prvih komšija krije se visokim jelkama koje krase njegov prelijepi vrt koji je pjevač uređivao u trenutku kada ga je usnimila kamera “Paparaco lova”.

Nakon što je pokosio travu i učinio svoj travnjak savršenim, Bojanić je prešao na sređivanje zimzelenog ukrasnog bilja u svom dvorištu poslije čega je predah pronašao unutar zidina svog doma, piše “Pink“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh