Estrada

Nevjerovatan događaj na grobu Tome Zdravkovića: Prisutni prijatelji pjevača zaprepašteni

Jučer, u srijedu 30. septembra, porodica, prijatelji i poštovaoci su se okupili i odali počast pjevaču Tomi Zdravkoviću, na 29. godišnjicu njegove smrti.

Grob Tome Zdravkovića - Telegraf.rs

Među okupljenim su bili žena Gordana, Dragan Bjelogrlić, Milan Marić, Željko Joksimović, Aco Pejović, menadžer Bane Obradović, Tomin brat Novica Zdravković, Jovana Tipšin…

Kako javlja “Telegraf“, govor je držao Tomin prijatelj, sve vrijeme se čula violina, a tiho je zapjevao i Željko Joksimović.

Prizor koji je posebno raznježio okupljene oko Tominog groba, je trenutak kad se Novica, brat legendarnog pjevača, naslonio na Tomin spomenik, a samo nekoliko sekundi kasnije pored njega na isti slijeće golub.

Grob Tome Zdravkovića – Telegraf.rs

Inače, vjerski značaj golubova zastupljen je praktično u svim religijama.

Prema jednom od starih vjerovanja, smatra se da golubovi nikad neće biti u blizini prostora gdje je prisutna energija zla i negativnosti.

Podsjetimo da je golub sletio i na krevet pjevača Sinana Sakića, tačno na 40 dana od njegove smrti, piše “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh