Estrada

Neviđena svađa u “Zvezdama Granda” žiri u rasulu, od kada Saša Popović nije direktor: Žestoko zaratili, Mili ne zna šta će

Neće izaći na dobro!

Saša Popović i Mili - Alo.rs

Marija je najprije imala sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem a potom se nije složila ni sa Sašom Popovićem kao ni sa Snežanom Đurišić oko jednog od kandidata.

Grand je nedavno dobio novog direktora muzičke produkcije, Aleksandra Milića Milija, koji je na toj poziciji zamijenio Sašu Popovića. On se, osim toga, priključio i žiriju popularnih “Zvezda Granda”, u kojima, po običaju, i ove sezone dolazi do čarki između članova žirija, prenosi “Alo!“.

Na jednom od posljednjih snimanja “Zvezda Granda” bilo je vrlo burno zbog Marije Šerifović. Ona ni sa kim nije mogla da nađe zajednički jezik, pa se svaki čas brecala i bunila, i to toliko da je reagovala i Snežana Đurišić.

Marija je najprije imala sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem, a potom se nije složila ni sa Sašom Popovićem, kao ni sa Snežanom Đurišić oko jednog od kandidata kojeg je ona smatrala odličnim, sa čim njene starije kolege nisu bile saglasne. Zbog toga se Šerifovićka bunila, ali je njen povišen i grub ton naročito zasmetao starijoj koleginici.

– Pripazi malo na ton i ponašanje! Ne možeš da se brecaš na sve nas! Mi ovdje poštujemo različita mišljenja i sve uvažavamo, ali ipak smo mi tvoje starije kolege. Nema potrebe da se podiže ton – rekla je Snežana Mariji

Baš me briga šta mislite i pričate, ja od svog stava nikad neću odustati!

Burne reakcije u žiriju, čini se, još su žešće nakon dolaska Milija na mjesto direktora produckije, a da li će se on uklopiti u ovu ekipu, ostaje da vidimo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh