Estrada

Udala se u subotu, a sad je Biljana Sečivanović objavila radosne vijesti: Stiže prinova? Estrada iznenađena

Pjevačica Biljana Sečivanović uživa u velikoj ljubavi, već godinama je u stabilnoj vezi koja je sada samo krunisana prstenom.

Biljana Sečivanović - Screenshot

Ona se udala za svog dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića, a sada je otkrila kako se sada osjeća, i da li se nešto promijenilo otkako su u braku.

To je bilo jedno građansko vjenčanje, sa prijateljima i rodbinom, kumovima, zbog svih ovih mjera predostrožnosti zbog korone, mi smo se potrudili da to obavimo u što manjem broju, a svadba je planirana za narednu godinu, ako nas korona ne poremeti“, rekla je Biljana, pa objasnila kako se osjeća sada kada ima prsten na ruci.

Mi smo u braku tri godine, nismo potpisali papir i nismo imali burme na ruci. Drugačije jeste, sada imamo burme na ruci, ali sve je kao i ranije“, objasnila je pjevačica.

Čestitke su pristizale sa svih strana, ali bilo je i onih koji nisu čestitali, ili su čestitali za zakašnjenjem, a evo šta pjevačica kaže o tome.

Ja sam u emisiji rekla da mi je dosta kolega čestitalo, ali da je bilo i onih za koje sam se iznenadila da se nisu oglasili. Ja im naravno ne zamjeram, bilo je i onih koji su u međuvremenu čestitali. Neki nisu u zemlji, ne gledaju vijesti, oglašavaju se tokom svih ovih dana, nekolicina njih se javlja tokom svakog dana“, otkrila je Biljana.

Pjevačica je progovorila i o proširenju porodice, ali i o zajedničkim planovima.

Mi svakako već živimo u porodici, a da li će biti proširenja porodice, to ćemo vidjeti. To je u Božijim rukama, nije u našim. Nisam sigurna da li ćemo uopšte putovati zbog svega ovoga, mi svakako putujemo, sa ili bez vjenčanja“, rekla je Biljana, pa otkrila da su ih na dan građanskog vjenčanja kumovi iznenadili:

Mi smo planirali da to bude samo ručak, da se malo podružimo i da idemo kući, a kumovi su nam doveli akustičnu muziku“, istakla je Sečivanovićka, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh