Estrada

Lijepe i uspješne – Kako danas izgledaju kćerke Slađe i Đoleta Đoganija

Pjevačica i denser iz dugogodišnjeg braka imaju dvije kćerke.

Slađa Delibašić i Đole Đogani - Pink.rs

Estradni par ‘Đogani fantastiko’ Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine, a iz dugogodišnjeg braka imaju dvije kćerke, Silviju i Marinelu.

Silvija je već i sama mama male Tije, dok Marinela kreće stopama svojih roditelja. Naime, ona se publici 2013. godine predstavila u jednom muzičkom takmičenju nakon čega je osnovala grupu ”H2O”. Đole je Marinelu sve vrijeme tokom takmičenja bodrio i podržavao, a predstavljao ju je kao novu Ejmi Vajnhaus.

Meni roditelji mogu sutra album da snime, ali ja nisam htjela tako da se predstavljam, već da sama htjela na takmičenju pokažem svoje kvalitete – rekla je tada Marinela.

Marinela se proteklih godina vidno promijenila, proljepšala se, sazrela je, a tijelo je dovela do savršenstva.

Đoletova najstarija kćerka Silvija udala se 2013. godine, a 2014. je na svijet donijela djevojčicu Tiju. Međutim brak nije dugo trajao, pa se Silvija sa suprugom razišla poslije dvije godine.

Silvija se na Instagramu pohvalila fotografijom sa snimanja filma ‘Vrati se Zone’ u kojem je igrala lik kafanske pjevačice, piše “Pink“.

Kćerke Slađe i Đoleta Đoganija – Screenshot

Kćerke Slađe i Đoleta Đoganija – Screenshot

Kćerke Slađe i Đoleta Đoganija – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh