Estrada

Božo Vrećo raznježio zajedničkom fotografijom sa majkom

Interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo, u nekoliko navrata je pričao kako mu je majka Mila bila i ostala najveća podrška u životu…

Božo Vrećo - Facebook

Interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo, u nekoliko navrata je pričao kako mu je majka Mila bila i ostala najveća podrška u životu, a današnjom objavom na svom Instagram profilu raznježio je sve koji ga prate na pomenutoj popularnoj mreži, pieš “Nadlanu“.

Naime, umjetnik je objavio zajedničku fotografiju sa mamom i u opisu objave istakao da je upravo ona njegova snaga. Zahvalio joj se za svu ljubav, mudrost kojom ga obasipa, ali i što je uvek pored njega i što ga podržava.

Božo je uz emotikon srca napisao:

Moja srna, moj život, moja snaga! Zahvalan za svu ljubav i pažnju i mudrost kojom me obasipa i nadahnjuje, bodri i hrabri, blagosilja i krijepi, inspiriše i savjetuje. Majka je ona koja vas nauči da sijate i u tami i da nikada ne izgubite svoj sjaj i vjeru u sebe, od prvih koraka pa evo do mojih tridesetih, tu je, otkucaj srca koji se uzajamno pretače i miris ruža gdje god njena laka noga kroči. Hvala Mila moja!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh