Estrada

Danas je jedan od najboljih frajera na estradi, a ovako je prije izgledao

Koliko se promijenio?

Emir Đulović - Espreso.rs

Folk pjevač Emir Đulović je za kratko vrijeme stekao veliku popularnost. Tom uspjehu su doprinijeli hitovi kao što “Cipele”, “Svadba” i “Džipsi dens”. Zbog toga što je prije nekoliko dana počela nova školska godina, to je bio povod da se vratimo u prošlost i da provejrimo kakve uspomene Emira vežu za taj period.

Emir Đulović – Espreso.rs

Osnovnu školu pamtim po mnogo čemu lijepom. Npr. po proljeću kada sam jedva čekao završetak nastave kako bih što pre otišao kući i kako bih sa dedom provodio vrijeme u šumi i pravio mačeve i strijele. Osnovnu školu od četvortog do osmog razreda pamtim i po tome što sam svakog dana, zajedno sa drugarima, pješke do škole putovao četiri kilometra u jednom smjeru i svakog dana smo imali nove avanture – ispričao je Emir.

Folk pjevaču prosjeci na kraju godina su uvijek bili između vrlo dobrog i odličnog učenika. A kada su simpatije u pitanju, njemu pažnju nisu privlačile samo djevojčice iz njegovog razreda.

Bio sam onako baš nemiran kada su simpatije u pitanju. Često su me zanimale i one učesnice koje su bile iz starijih razreda, a najljepši osjećaji su bili kada neka od tih simpatija pjeva baš pored mene u horu – ispričao je Emir.

Emir Đulović – Espreso.rs

Emir Đulović – Espreso.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh