Estrada

Karleuša “spustila” Džehverovićku? – “Zašto likovi sa 3 godine polukarijere kupuju milione pratilaca”

Pjevačica i bivša zadrugarka Teodora Džehverović, nedavno se pohvalila kako je na svom Instagramu dostigla milion pratilaca.

Jelena Karleuša i Teodora Džehverović - Srbijadanas.com

Mnogi su joj čestitali na tome, ističući kako je krenula od nule, međutim, jedna poruka Jelene Karleuše, baca sjenku na Teodorin uspjeh.

Karleuša nije precizirala na koga tačno misli, ali je “tajming” sa Teodorinim dostizanjem pratilaca pogođen, pa su mnogi ubijeđeni da se poruka odnosila prvenstveno na bivšu zadrugarku:

Zašto likovi sa 3 godine polukarijere kupuju milione pratilaca i lajkova na Instagramu i Jutjubu, kad svako može da vidi da im komentarišu samo Azijati sa balkanskim imenom i nula postova? U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena – nema ni zarade ni poente, sem pokušaja liječenja kompleksa zauvijek manje vrijednosti i bolne nebitnosti – napisala je Karleuša, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh