Estrada

LJUBAV DUGA TRI DECENIJE: Prošli su kroz sito i rešeto, razvodili su ih svake godine, a oni su jači nego ikada!

Upoznali su se 1988. godine.

Mile Kitić i Marta Savić - Kurir.rs

Prošlo je više od trideset godina otkako su se na jednom nastupu sreli već uspešni i popularni pevač Mile Kitić i mlada pevačica koja je odrasla u Nemačkoj Marta Savić.

Kako je Kitić istakao, ona mu se veoma dopala od samo početka, a posebno mu je prijao njihov ritam upoznavanja i građenja ljubavi.

View this post on Instagram

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

Mnogo mi je valjala u karijeri i podržavala me u svemu. Ona se meni prvo svidela, ne samo fizički. Odrasla je u Nemačkoj i bila je mirna, povučena, sve je išlo nekako lagano. Sada kao da je aždaja ušla u nju – našalio se pevač u jednom intervjuu.Kako je pevač rekao, kruna njihove ljubavi bez sumnje je njihova mezimica Elena, koja je i sama pošla njihovim stopama.

Tada je išlo sve polako i lagano i svidela mi se. Zavoleo sam je, oženio se njome, dobio dete, a kruna našeg braka je Elena. Sada sam srećan čovek – ispričao je on.

Inače, Marta je od Mileta mlađa čak 14 godina, a nije mu prva supruga. Naime, Mile je već imao ženu pre nego što je upoznao Martu, a sa 20 godina je dobio još jednu ćerku. Kako je jednom davno rekao, on svoje ćerke ne odvaja, te je ishvalio svoju stariju mezimicu da je pametna i školovana,piše Pink.rs

Često se pričalo da se razvode, da su razlog za to prevare, ali Mile i Marta traju i dalje. Od 1988. godine traje njihova ljubavna priča, a pored svih brodoloma i napada, već više od tri decenije oni su zajedno i jači nego ikada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh