Estrada

Isplivao snimak kako pjevačica štanglom lupa automobile pukovnika policije – Skroz je podivljala

Ljupka Stević je tvrdim predmetom polupala vetrobranska stakla i izbušila gume na “audiju A6”, a oštetila je i vozilo “Toyota land cruiser”.

Ljupka Stević uništava automobil - Screenshot / Objectiv

Sinoć oko 23.05 sati odigrala se prava drama na Voždovcu, u Ulici generala Štefaneka 16 kada je pjevačica Ljupka Stević tvrdim predmetom polupala i oštetila dva automobila i izbušila im gume, a automobili su u vlasništvu kćerke pukovnika policije Dragiše Simića.

Kako “Objektiv” saznaje, pevačica Ljupka Stević je tvrdim predmetom polupala vjetrobranska stakla i izbušila gume na “audiju A6”, a oštetila je i vozilo “Toyota land cruiser” koji su u vlasništvu pukovnika policije Dragiše Simića, Dragiše Simića, pri čemu se povrijedila i posjekla po ruci.

Portal Objektiv došao je do video snimka na kome se vidi kako Stevićeva oštećuje parkirana kola, pri čemu je ruku povrijedila i oprevežena je kolima Hitne pomoći na VMA.

Policija trenutno vrši uviđaj.

Podsjećamo od ranije je poznato da su Ljupka Stević i pukovnik policije Dragiša Simić bili u emotivnoj vezi.

Pogledajte video uništavanja automobila:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh