Estrada

Nikad je nije prebolio – Kako sada izgleda Džejeva bivša žena Nada, koja mu je rodila dvije kćerke

Njoj je otpjevao najljepše pjesme!

Džej Ramadanovski - Telegraf.rs

Džej Ramadanovski važi za jednog od najvećih boema na javnoj sceni, a njegova slabost prema damama je opštepoznata.

Ipak, jedna žena obilježila je njegov život zauvijek.

Pjevač je često govorio javno o bivšoj supruzi Nadi sa kojom ima dvije ćerke, Anu i Mariju.

Džej ima njeno ime istetovirano i na ruci, a često je pričao koliko joj je zahvalan što ga je “trpjela” u najgorim životnim izdanjima.

Nada se slabo javno eksponirala, a svima je na osnovu najemotivnijih folkerovih pjesama jasno kakva je to ljubav bila.

– Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje djece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem djevojku, da je zagotivim, ali šta ja znam. Poslije Nade imao sam četiri ozbiljne, ali… Živio sam tako, zarađivao, trošio – ispričao je svojevremeno pevač u emisiji “Rada sam”.

Džej i Nada su zajedno sazrijevali kroz brak i jedno drugo čuvali, te su i nakon razvoda ostali dobri prijatelji koji zajedno brinu o nasljednicama.

Jednu od Nadinih rijetkih fotografija objavila je njihova mlađa kćerka Marija, a u nastavku pogledajte kako ona izgleda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh