Estrada

Bjesni rat na estradi? Zorica Brunclik i Ana Bekuta ne mogu zajedno, preduzele radikalne mjere

Bekuta navodno odbija svaku tezgu na koju je pozvana i Zorica, o kojoj god sumi da je riječ.

Zorica Brunclik i Ana Bekuta - Youtube printscreen/Iz Profila Tv Grand/Samo za vaše oči

Ana Bekuta i Zorica Brunclik već više od pet godina nisu u dobim odnosima, a netrpeljivost među legendama folk muzike kulminirala je žestokim svađama, zbog kojih Ana izričito odbija na svim privatnim proslavama da pjeva zajedno s koleginicom. Bekuta navodno odbija svaku tezgu na koju je pozvana i Zorica, o kojoj god sumi da je riječ. Naime, obje su dobile poziv jednog imućnog gospodina koji je slavio rođenje djeteta, ali Ana, navodno, za to neće ni da čuje, pa je on odustao od pozivanja obje.

– Taj čovek nije pitao šta košta, samo da mu Ana i Zorka pjevaju. Međutim, čim je saznao da Ana odbija da radi sa Zoricom jer imaju neki konflikt iz prošlosti, on je odustao iako bi za taj angažman bila plaćena papreno. Riješio je da u tom slučaju ne zove ni jednu ni drugu.

– Čuli smo da Ana navodno, neće sa Zoricom ni da dijeli bakšiš niti da boravi u istim restoranima i hotelima gdje se radi – otkriva izvor, dodajući do koje mjere je išla Anina netrpeljivost:

– Ona je čak svojevremeno odbila da radi jednu bogatu romsku svadbu samo zato što je na istoj bila angažovana i Zorica. Jednostavno je takva i od toga ne odstupa – kaže izvor, a ovo su prilično radikalne mjere, prenosi “Skandal”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh