Estrada

Dobila prijetnje od Dušana, Tanja Savić grca u suzama: Zbog ovog krije pravu istinu

Pjevačica se nedavno navodno suočila sa još jednom životnom dramom!

Tanja Savić - Story.rs

Tanja Savić prolazi kroz težak period otkako je njen još zakoniti suprug Dušan Jovančević oteo njihove sinove i odveo ih u Australiju, a pjevačica se nedavno navodno suočila sa još jednom životnom dramom!

Naime, Tanja već neko vrijeme strahuje da da će njen suprug Dušan ostvariti pijretnje i objaviti njihove privatne snimke s*ksa, saznaje se od izvora bliskog pjevačici. Naime, Dušanove pretnje počele su nedavno, kada je u telefonskom razgovoru upozorio Tanju da će joj po*no-snimkom uništiti reputaciju ukoliko ne prestane da se oglašava u javnosti, prenosi “Novi“.

Dušanu je teško palo to što više ne može da kontroliše Tanju i da je konačno prestala da šuti o svemu lošem što joj je radio. Ni pod razno nije očekivao da će ga javno raskrinkati poslije devet godina braka. Kako je sve do tada on bio taj koji određuje šta će i kada govoriti za javnost, osjetio se ugroženo kao nikad u životu, razbjesnio se i dosjetio se da Tanju može da zaustavi jedino ako joj zaprijeti javnim poniženjem pred sinovima i porodicom – kaže izvor i otkriva da je Jovančević, nakon što je Tanja iznijela u javnost sve detalje njihovog odnosa, supruzi zaprijetio privatnim snimcima nastalim još na početku braka.

Od straha da će Tanja otkriti baš sve o psihičkom i fizičkom zlostavljanju koje je pretrpjela, podsjetio ju je da još čuva sve snimke se**a koje su napravili. Indirektno ju je podsjetio kako im je bilo lijepo dok su se snimali tokom se**a i poručio da bi mnogi voljeli da je vide u takvom izdanju. Bila je šokirana jer je bez obzira na sve majka njegove djece. Počela je da jeca i urla na njega i da mu govori da ga mrzi. Upravo na to je i računao, pa joj je ponovo zaprijetio da bi bila šteta da njihove sinove prozivaju u školi zbog po*no-mame – navodi izvor, koji tvrdi da je Tanja u velikom strahu, budući da zbog sramote ne može da se obrati ni policiji ni porodici.

Bila je mlada kada je pristala na Dušanove se*sualne igrice, iako nikada nije bila taj tip djevojke.

Neki snimci su nastali prije nego što su dobili djecu, a neki nešto kasnije. Nikada nije bila gore nego sada, a savjete nekolicine prijatelja da se obrati policiji ne sluša. Vjeruje da bi time još više razbjesnila muža i da će iz osvete uništiti živote njihovih sinova. Ako se ikada desi da on objavi snimke, Tanja to neće preživjeti – zaključuje pjevačicin prijatelj.

Tanjom Savić, koja do zaključenja broja nije odgovarala na naše poruke i pozive.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh