Estrada

Poslije drame sa djecom i Dušanom, Tanja Savić uhvaćena sa jednim zadrugarom: Oglasio se i njen muž

Pjevačica Tanja Savić je progovorila je o drami kroz koju prolazi jer ne viđa svoje sinove zbog toga što je njen suprug Dušan Jovančević otišao u Australiju i odveo ih.

Tanja Savić - Expressmag.ba

Naime, sada su isplivale fotografije iz jednog kluba u Beču, a Rade Lazić, bivši zadrugar, je podijelio na svom Instagram profilu kakvu je atmosferu napravila pjevačica.

Ona je uhvaćena u društvu ovog momka u bekstejdžu, a nema sumnje da se pjevačica vratila na staro bar kada su nastupi u pitanju.

Podsjetimo, Tanjin muž je poslije pet mjeseci dao kratku izjavu.

– Vidio sam da u srpskim medijima kruže svakakve priče, ali ne samo to. Još uvijek nema potrebe da dajem izjave i da se javno oglašavam. Zar treba da objašnjavam da sam djecu odveo u Australiju da bih ih spasao od korone? I to što moja supruga nije htjela da pođe s nama, a mogla je – rekao je Dušan za “Svet“.

Tanja Savić – Screenshot

Tanja Savić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh