Estrada

SVI U ČUDU GLEDAJU U OVE SLIKE I NE MOGU DA VJERUJU DA JE TO ONA: Evo kako je Senida izgledala prije operacija!

Rijetko ko zna kako je Senida izgledala prije plastičnih operacija, a sada se na Instagramu pojavila fotografija koja je šokirala mnoge

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, trenutno je jedna je od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, a o njenoj ljepoti pisalo se otkad se pojavila na sceni.

Ipak, rijetko ko zna kako je izgledala prije plastičnih operacija, a sada se na Instagramu pojavila fotografija koja je šokirala mnoge,piše Avaz.

Naime, Senida se do te mjere transformisala da kada se fotografija prije estetskih zahvata i skorašnja slika stave jedna pored druge, djeluje kao da su na njoj dvije različite osobe.

Iako su mnogi bili uvjereni da je pjevačica radila nešto na sebi, većina je mislila da su u pitanju minimalne korekcije, jer na njenom licu djeluje kao da je sve urađeno sa mjerom, a zapravo se radi o transformaciji kakva se rijetko viđa.

View this post on Instagram

Senida Hajdarpasic

A post shared by Poznati NEKADA i SADA (@pravo_vip_lice) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh