Estrada

Bila je posljednja mis Jugoslavije, kako danas izgleda i čime se bavi

Slavicu Tripunović su mnogi upamtili zbog činjenice da je bila poslednja mis nekadašnje Jugoslavije, kao i zbog pjevačke karijere koja je uslijedila nakon toga.

Slavica Tripunović Dajana - Screenshot

– Ja sam bila kao Alisa u Zemlji čuda, kao da su me spustili tamo. Jedva sam uspjela da dođem do Sava centra (prim.aut. objekta u kom se odvijao izbor za mis 1991. godine) – prisjetila se ona za “Kurir” uz osmijeh.

Slavica Tripunović Dajana – Screenshot

Nakon toga, Slavica je otpočela muzičku karijeru, pod umjetničkim imenom Dajana, a do 2006. godine je izdala čak šest studijskih albuma, prije nego što je zauvijek okačila mikrofon o klin.

Sin ide u školu, sad mu počinju treninzi dva puta dnevno. Košarkaš je, igra u Partizanu – dodala je Tripunovićeva, ističući da je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima, te da zajedničkim snagama brinu o 15-godišnjem nasljedniku.

Osim toga, Dajana je otkrila da je, nakon muzičke karijere, držala restoran, a zatim i salon ljepote. Nakon što je digla ruke od oba biznisa, pokrenula je zajednički biznis sa bratom.

Slavica Tripunović Dajana – Screenshot

Slavica Tripunović Dajana – Antonio Ahel/ATAImages

– U pitanju su plastenici ruža, imamo ih 15, veliki su – otkrila je nekadašnja misica i pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh