Estrada

Ovo su roditelji Tanje Savić, spasili su je od muža Dušana: A ovo o njenom ocu niko nije znao, evo šta je uradio pjevačici

O tome da Dušan Jovančević, muž Tanje Savić, ima problematično ponašanje pisalo se i ranije, ali je ona uvijek demantovala takve navode, tvrdeći da se njih dvoje vole i da je sve pod kontrolom.

Tanja Savić - Expressmag.ba

Da nije tako mogli smo da vidimo još 2014. kada se pjevačica požalila javnosti da su je prevarili roditelji, majka Živana i otac Siniša, tako što su joj preoteli imovinu vrijednu preko sto hiljada eura. O čemu se radilo?

Tanja je tada prvi put došla da živi u Srbiju iz Australija zajedno sa Dušanom i sinovima Maksimom i Đorđom i iznajmili su veliki stan u Beogradu. Na takav korak se odlučila jer je shvatila da će njena karijera propasti ako se ne vrati na ove prostore, mada se njen suprug protivio tome. Nekoliko sedmica po dolasku Savićeva se oglasila i ispričala da je u sukobu sa roditeljima, objasnivši razloge za to.

Ja sam 2011. kupila kuću na Zvezdari i upisala je na očevo ime. Godinama sam prije toga davala mami pare da mi ih čuva, a kad smo kupili tu nekretninu dala sam im još 20 hiljada eura da je renoviraju. Sada kada je došlo vrijeme da meni novac treba, nisam mogla da dobijem odobrenje da mogu da prodam kuću – požalila se Tanja novinarima 2014. godine:

Prevarili su me ljudi od kojih sam se tome najmanje nadala, i to me mnogo boli. Mi smo do prošle subote bili u dobrim odnosima, a onda se dogodio sukob preko kojeg ne mogu da pređem. Otišla sam kod njih u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije htio da mi ih da. Kuća na Zvezdari stoji prazna, a meni je daleko da tamo živim jer su mi se djeca navikla na vrtić na Bežanijskoj kosi. Hoću da je prodam da ne bih više živjela kao podstanar i plaćala ogromnu kiriju. Od tog novca bih kupila neku kućicu, dio bih uštedila, a dio poslala roditeljima, bez obzira na sve.

Zbog čega su se Tanjini roditelji protivili prodaji vrijedne kuće iz ove perspektive je svima jasno. I tada je njihova kćerka imala trzavice sa suprugom, često i zbog toga što on nije ništa radio. Povremeno je obavljao menadžerske poslove za Tanju, vozio je na nastupe, ali je to kratko trajalo. Dušan je godinama bio zavisnik od nar*otika, zbog čega se čak i liječio u jednoj klinici u Beogradu, pa su pjevačicini roditelji vjerovatno željeli da sačuvaju njenu imovinu i zato nisu dozvolili da se kuća proda 2014. Oni su se pomirili sa kćerkom poslije nekoliko sedmica od javnog sukoba.

Roditelji Tanje Savić – Marina Lopičićc

Tanja je dobro dijete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dijete, ja za njih radim i živim, kako mogu nešto da im uzmem. Ja volim kada oni imaju! Iskreno, kada sam pročitao u novinama šta je moja Tanja pričala i ja sam se naljutio i nismo se čuli ona i ja. Tvrdoglavi oboje, ali smo hvala Bogu nedavno riješili problem, koji nam nije ni trebao, ali opet kažem, oboje tvrdoglavi, ona vuče na svoju stranu, a ja na svoju – rekao je tada Staniša.

Sada, dok prolazi kroz agoniju jer joj je suprug oteo djecu i odveo ih u Australiju, Tanja boravi u porodičnoj kući u Radincu kod roditelja, s kojima je u odličnim odnosima. Pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali nam se nije javila na pozive.

Propao mu biznis Jovančević u Australiji prima socijalnu pomoć

Dušan Jovančević potiče iz imućne porodice koja je novac stekla nakon emigracije u Australiju, tačnije u grad Gold Cost. Njegovi roditelju su bili vlasnici motela, ali taj biznis je propao nekon što je Dušanu otac preminuo prije nekoliko godina. Od tada, prema našim saznanjima, Jovančević u Australiji prima socijalnu pomoć jer nema stalan posao. Dok je bio u braku sa Tanjom uglavnom ga ja ona finansirala jer je imala nastupe čak i dok je boravila s njim u Gold Costu, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh