Estrada

Adele otkrila tajnu svoje nevjerovatne transformacije

Adele je nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Simona Koneckog skinula vrtoglavih 45 kilograma

Adele - Twitter

Pjevačica Adele otkrila je da joj je knjiga za samopomoć pomogla da ostvari bolji odnos prema vlastitom tijelu. Na Instagramu je objavila korice knjige Glennon Doyle Untamed: Stop Pleasing, Start Living.

Kako tvrdi, knjiga joj je pomogla da prestane biti pod stresom i počne se osjećati zadovoljno.

“Doista će vam protresti mozak i natjerati dušu da vrišti. Nakon što sam pročitala ovu knjigu, kao da sam se prvi put zaista našla u svom tijelu”, kaže Adele.

Ističe da nije bila svjesna da je isključivo sama odgovorna za svoju sreću i slobodu, ali nakon što je pročitala ovu knjigu, naučila je puno toga.

Adele je nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Simona Koneckog skinula vrtoglavih 45 kilograma. Osim što se pobrinula za mentalno zdravlje, počela je trenirati i podvrgnula se sirtfood dijeti, što je urodilo nevjerovatnom transformacijom, prenosi “Fokus“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh