Estrada

Melina je već 17 godina sa Harisom Džinovićem: Samo jednu stvar joj je ZABRANIO U BRAKU, a ona svojoj djeci NE DOZVOLJAVA OVO

Pevač Haris Džinović (68) 17 godina zajedno je sa suprugom Melinom (39), a od toga su šest godina u braku.

Supružnici ističu da su im najbitniji ljubav i poštovanje, ali postoji jedna stvar koju Haris ne dozvoljava modnoj kreatorki.

“Moj suprug ne dozvoljava promenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće”, rekla je jednom prilikom Melina.

Zbog toga je modna dizajnerka ostala plavuša i odustala od promjene boje kose, iako je o njoj razmišljala. Supružnici su zaljubljeni kao i prvog dana kada su se upoznali.

Dobili su dvoje djece i vjenčali su se nakon 11 godine veze 2014. u Dubrovniku.

Inače, Melina je rekla da ne dopušta djeci da imaju Instagram profile.

“To je svakodnevno moljakanje da im se to dopusti, pošto su oni jedini u društvu koji to nemaju, ali ja sam im rekla svoje obrazloženje. Na Instagramu svi imaju trbušnjake, svi su na Maldivima, svi imaju Rolex i Hermes torbu i niko nije tamo na fakultetu. Ja nisam videla nijednu sliku na Instagramu da je neko u biblioteci ili da neko uči. Ja se držim stava da je to u njihovim godinama veliko zlo i da im ne treba biti dostupno”, ispričala je kreatorka za “Puls Online“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh