Estrada

Andreana Čekić uporedila pjevanje Lune Đogani i Kije Kockar

Nakon što je Andreana Čekić iznijela i ne baš tako povoljno mišljenje o glasovnim mogućnostima Lune Đogani, pjevačica je riješila da objasni podrobnije ovaj svoj stav.

Andreana Čekić - Glossy.espreso.rs

Ne bih rekla da su me njeni fanovi napali nego prije da sam ih rastužila. Razumijem da mnogo ljudi prati rijaliti, da se rode emocije prema učesnicima, ali moramo biti realni – istakla je Andreana za “Svet“.

Protiv Lune nemam apsolutno ništa, čak mislim da je jako dobra djevojka, koja prolazi kroz sve i svašta i nema svoj mir, ali čula sam njeno pjevanje i dajem sebi za pravo da prokomentarišem.

Ne vjerujem baš da je sretna i sigurna u sebe kada stane na scenu, ni ja ne bih bila opuštena i sretna da pjevam bez talenta. To je suština koja mora biti izgovorena. Vjerujem da Luna ima lijepu budućnost ako pokrene neki biznis, ali muzika nije za nju – dodala je Čekićeva.

Kija Kockar pjeva korektno. Nije Šaban Šaulić ili Vitni Hjuston, nisam ni ja, ali tačno zna gdje joj je maksimum i snima pjesme koje joj leže. Što se dueta tiče, nikad ne reci nikad. Kija i ja se ne družimo privatno, tako da ne znam kako bi nam se spojile energije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh