Estrada

Kako izgleda Topalkova kuća: Stara koliba na selu, iznenadit ćete se kad vidite gdje je živio

Milan Topalović Topalko se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju ‘Zvezde Granda’. Često je otvoreno govorio o svom životu prije nego što se proslavio, te isticao da je teško živio.

Milan Topalović Topalko - Expressmag.ba

Topalko je priznao da je često zimi sa kapom išao u krevet koliko je bilo hladno, prenosi “Novi“.

Ipak, od audicije za “Zvezde Granda” u Čačku sve se promijenilo za Milana Topalovića Topalka. Tada se otvorilo novo životno poglavlje, a njegova karijera počela da se razvija uzlaznom putanjom.

Pjevač je podijelio fotografiju svoje kuće u selu Trudovo nadomak Nove Varoši.

Čovjekove potrebe za život su voda… vazduh… nešto da pojede… nešto da obuče i negdje da prespava… Sve ostalo su želje… Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živio prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Vjerujte mi i tada sam bio sretan… zato uživajte u onome što imate – poručio je pjevač.

Topalkova kuća – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh