Estrada

Tanja Savić o sinovima i suprugu: “Djeca ne smiju da se smiju kad vide svoju mamu”

Pjevačica Tanja Savić ispričala je svoju stranu priče vezano za djecu koju je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, kako ona kaže, bez njene saglasnosti!

Tanja Savić i Dušan Jovančević - Kurir.rs

Ona je u emotivnoj ispovijesti kroz drhtavi glas i plač istakla da prolazi kroz težak period.

Tačno vidim onaj osmijeh koji ne smiju da puste, suzdržan osmijeh. Oni ustvari ne smiju da se smiju kada vide svoju mamu, jer ko zna šta taj otac priča o meni – kaže Tanja Savić u emsiji “Glamur-specijal” koja treba da se emituje na “Happy” televziji.

Podsjetimo, pjevačica je poslije četiri mjeseca šutnje prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Kako pišu mediji, Jovančević bi navodno zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu.

Dušan je odveo djecu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubijeđena da će riješiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pjevačica je očajna. Prijavila ga je policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradit će sve da joj se djeca vrate – rekao je sagovornik za “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh