Estrada

Snežana Đurišić smršala preko 20 kilograma: Pjevačica se bukvalno prepolovila sve zbog ove neobične dijete

Srbijanska pjevačica Snežana Đurišić smršala je preko 21 kilogram.

Snežana Đurišić - Kurir.rs

Neobična dijeta pomogla joj je da danas izgleda neprepoznatljivo.

Snežana ističe da danima nije jela ništa sem ovog povrća i tako je uspjela da se riješi viška.

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke u Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva mjeseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram – kaže pjevačica i dodaje da je i fizički aktivna:

– Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta sedmično. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji.

Đurišićeva priznaje da zbog previše obaveza ne stiže baš uvijek zdravo da se hrani, kao i da je slaba na slatkiše.

– Zbog posla kojim se bavim tempo života umije da mi bude veoma brz. Umijem da budem disciplinovana i da po potrebi praktikujem neki poseban režim ishrane. Sada sam najviše fokusirana na jačanje imuniteta, pa kombinujem raznovrsnu ishranu sa dosta šetnje. To mi baš prija. Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbjegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima – priča pjevačica za “Informer“.

Snežana je neke namirnice izbacila iz ishrane kada je počela pandemija koronavirusa.

– Potrudila sam se da iz svakog obroka izbacim hljeb, a odrekla sam se i slatkiša. To mi je pomoglo da održim dobru liniju jer se manje krećem – kaže pjevačica i daje da nema ništa protiv toga da neko potraži pomoć nutricioniste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh