Estrada

I to smo dočekali: Džejla Ramović objavila fotografiju u kupaćem kostimu

Džejla Ramović često dobija pohvale da je u moru razgolićenih pjevačica prava osvježenje budući da nikad ne igra na kartu se*sepila.

Džejla Ramović - Instagram

Odjevne kombinacije koje je nosila tokom učešća u muzičkom talent šou-programu “Zvezde Granda”, u kom je odnijela i pobedu, uvijek su hvaljene kao svedene i mladalačke, dok su njene vršnjakinje često bile predmet kritike budući da su se trudile da izgledaju što starije, piše “Pulsonline“.

Džejla je nastavila po svom i tokom prvih koraka koje je napravila u karijeri, te tako uvijek odaje utisak sofisticirane djevojke koja pobira samo pohvale od strane modnih kritičara s obzirom na to da svojim primjerom pokazuje da nečiji stajling može biti upečatljiv i bez dubokog dekoltea ili previše pokazane kože.

Upravo su se zbog toga mnogi iznenadili kada je Ramovićeva objavila na društvenim mrežama fotografiju u kupaćem kostimu, ali na takav način da sve ostavlja utisak kao da se fotografisala za neki magazin.

“O, Bože, prelijepo…”, “Nađite mi zgodniju, čekam…”, “Riječi su suvišne”, “Bez teksta sam”, nizali su se komentari ispod ove objave.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

☀️

Objavu dijeli DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh