Estrada

Lepa Brena prodaje vilu na Bežanijskoj kosi: Otkrivena cijena

Lepa Brena, koja već dva mjeseca sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem boravi u Monte Karlu, stalno mijenja planove kada je biznis u pitanju.

Lepa Brena - E-stock

Nakon što su joj se sinovi osamostalili, ona je u dogovoru sa mužem prije dvije godine riješila da proda karintonku na Bežanijskoj Kosi.

Međutim, u međuvremenu je odlučila da je ipak ne proda, da bi se na kraju ponovo vratila na prvu soluciju da je ipak proda. To im za sada nije prioritet, ali ukoliko naleti neki kupac, pjevačica i nekadašnji teniser rado će pregovarati.

“Što da ne, svaka roba ima svog kupca. Sve što je u našem poslu i biznisu, sve je na prodaju”, potvrdila je balkanska zvijezda u emisiji “Grand news”.

Podsjetimo, Brena i Boba prije dvije godine stavili su kuću na prodaju, navodno za dva miliona eura. “Karingtonka”, koju dugo posjeduju, za njih dvoje postala je velika pa su razmišljali da je zamjene za manju na Dedinju ili Senjaku, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh