Estrada

Katarina Grujić u bolničkom krevetu, primljena u teškom stanju, prolazila kroz pakao: Isplivala slika, ne izgleda dobro

Mlada muzička zvijezda Katarina Grujić u prvi mah zabrinula je svoje pratioce na društvenoj mreži kad je na storiju na Instagramu objavila fotografije iz bolnice.

Naime, pjevačica se prisjetila teških trenutaka, kada je prije godinu dana završila u bolnici zbog jake infekcije, a iz svega je izvukla važnu pouku.

a href=”https://www.haber.ba/wp-content/uploads/2020/08/kg.jpg”>
– Podijelila bih sa vama jednu važnu lekciju! Prije godinu dana primljena sam u zemunsku bolnicu u teškom stanju zbog jake infekcije. Malo je reći da sam prošla kroz pakao, jer sam mogla da izgubim bubreg. Dvije nedjelje borbe, ušasno jake terapije, pomiješana osjećanja – od straha preko ljutnje… Tada sam se sudarila sa suštinom životnih vrijednosti i postavila zdavlje na vrh liste svojih prioriteta! Zahvalna sam za svaki novi dan, osmijeh, radost. Čuvajte sebe i svoje najmilije – poručila je Katarina putem storija na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh