Estrada

Tatin ponos: Kćerka Ace Pejovića je prava ljepotica, a tek da čujete koji težak fakultet studira

Pjevač Aco Pejović u dugogodišnjem braku sa suprugom Biljanom dobio je tri kćerke – Magdalenu, Mariju i Ivu, ali gotovo nikada ne eksponira porodicu u javnosti.

Aco Pejović - Novosti.rs

Pjevačeva najstarija kćerka Magdalena završila je FON, dok srednja Marija studira medicinu.

– Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još djevojčica, ali njih jdvie su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, sretan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umiju da izbjegnu zamku javnosti u koju djeca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrijednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se miješamo ni u šta, to su sjajne mlade dame – rekao je pjevač jednom prilikom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh