Estrada

Niko ne zna šta je Jelena Karleuša uradila za Isidoru Bjelicu: Otkrivena tajna

Brojne poznate ličnosti opraštaju se od Isidore Bjelice.

Jelena Karleuša - DW.com

Nakon što je objavljeno kako je Ceca Ražnatović platila liječenje Isidore u Londonu, malo ko zna da je pomoć pružila i Jelena Karleuša.

Naime, 2015. godine Bjelica je otkrila kako je Karleuša sama pozvala, a zatim joj uputila nekoliko savjeta i finansijski joj pomogla.

Javila mi se Jelena Karleuša, koja mi je i finansijski i duhovno pomogla. Jelena me je frapirala i oduševila kada je rekla: ‘Dosta patetike, daj da ti pomognemo.’ Dirnuo me je i Vlado Georgiev, koji je preko društvenih mreža uputio poziv ljudima dobre volje da mu ustupe prostor kako bi održao humanitarni koncert kojim bi mi pomogao. Ne mogu da vjerujem, dirnuta sam, plačem jer sam se s Vladom najmanje i viđala od ljudi s javne scene. Vidjela sam ga posljednji put prije tri godine, čak nemam ni njegov broj da ga pozovem i zahvalim mu se – rekla je Isidora tada za “Naše Novine“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh