Estrada

Edita Aradinović pokazala više nego što je htjela

Edita Aradinović objavila je provokativan snimak na društvenim mrežama, u kojem se vidi možda i malo više od onog što je željela da pokaže. Ili…možda to nešto i nije “ispalo”.

Edita Aradinović - Avaz.ba

Pjevačicu mnogi smatraju najzgodnijom na estradi, pa često voli da se razgoliti i pokaže zategnuto tijelo, a ovaj put se snimala u raskopčanom sakou koji je malo toga ostavio sakriveno budući da ispod nije imala baš ništa.

U jednom momentu joj je izvirila i bradavica na grudima, jer se snimala odgozgo, a sako se malo pomjerio…na radost muškog dijela Editinih obožavalaca.

“Ljubav živi”, napisala je uz provokativnu objavu, a čak i u komentarima su joj poručili da joj je “nešto ispalo”, prenose “Nezavisne“.

Mnogi su je nazvali i “živom barbikom”, a na sljedećoj objavi koju je Edita podijelila sa fanovima pažnju je privukao još jedan detalj – minđuša u nosu.

View this post on Instagram

Ljubav zivi ??

A post shared by editta (@editaaradinovic) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh