Estrada

Meghan Markle izgubila sudsku bitku: Bivša vojvotkinja ostala bez 67 hiljada funti, sve zbog ove tužbe

Prema pisanju stranih medija, proslavljena glumica izgubila je ovaj spor.

No image - Haber.ba

Meghan Markle protekle godine uhvatila se u koštac s jednim britanskim tabloidom, zbog dva članka u štampanom, kao i tri u onlajn izdanju, zbog prenošenja njenih pisama koje je slala ocu uoči vjenčanja s Harijem.

Prema pisanju stranih medija, proslavljena glumica izgubila je ovaj spor, te sada mora da plati i nešto više od 67.000 funti sudskih troškova, zbog izgubljene bitke.

Kako se dalje novodi, Megan je 22. jula ove godine pristala da plati sve te troškove.

S druge strane, još jedan detalj iz života bivše vojvotkinje šokirao je javnost. Naime, nakon što su započeli život na drugom kontinentu, u knjizi “Finding Freedom” navodi da Hari zapravo stoji iza odluke da njih dvoje napuste kraljevsku porodicu, a ne Megan.

On je, navodno, bio izuzetno isfrustriran tim načinom života, pa je zato i preuzeo ulogu glavnog pokretača njihovog odlaska u Ameriku, iako se dugo pričalo da je Megan bila ta koja je donijela odluku o napuštanju kraljevske porodice, prenosi “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh